Äntligen blev fönsterbytet av

Fönsterbyte, som jag pratat om att göra det och så länge som jag ändå skjutit upp det. Dock tycker jag att det känns väldigt bra nu när jag äntligen har fått tummen ur att göra det. Underlättar väldigt mycket. För det är så mycket som behöver göras att jag lätt glömmer av sådan där lite mindre aktuella och nödvändiga saker.

Snarare än att lägga tid på fönsterbyte så var det tvätt och städ och målning och en massa annat. Tills jag insåg hur mycket lättare det blev när jag bara såg till att anlita MM GlasBygg AB och sen låta dem fixa allting. Då gick det plötsligt väldigt snabbt att plocka väck de gamla fönsterrutorna och att sätta in de nya, så snabbt och smidigt att det nästan var löjligt. Löjligt med tanke på att jag väntat och funderar i över ett år på att göra fönsterbytet för att jag trodde det skulle vara krångligt och så visade det sig gå på några få timmar.

Bra på det sättet att det inte var något omfattande jobb åtminstone och att det inte hade blivit massa skador på grund av att jag väntat för länge. Hade varit lite jobbigt. Men nu verkade det som att det faktiskt inte var några som helst problem med det utan att det bara flöt på väldigt bra helt och hållet med det.