Något jag aldrig vill göra – en badrumsrenovering

En av våra närmsta vänner har precis börjat med att göra sin badrumsrenovering och jag kan verkligen inte säga att jag är avundsjuk. Det är en av de få renoveringarna som jag undviker så långt som det är möjligt. Varje gång jag och Mats har flyttat så har vi varit så noga med att kolla både badrummet och köket för att se så att det inte är något som behöver renoveras. Inte för att vi är lata men det är ju några av de mesta kostsamma renoveringarna som går att göra i ett hem, förutom totalrenovering då, och då är det väldigt skönt om man kan flytta någonstans där man slipper att göra det.

Pratade med våra vänner om det och de höll på och räknade på det hela med Badrumsbyggarn Jämtland AB i Östersund och kom fram till att deras badrumsrenovering kommer att gå på väldigt mycket mer än vad de egentligen är villiga att betala. Det är väl det att när man väl gör renoveringen också så vill man gärna att det blir korrekt utfört så att man slipper att oroa sig över hur det ligger till med det hela.

Valet med Badrumsbyggarn Jämtland AB i Östersund för sin badrumsrenovering måste jag dock säga var ett väldigt smart val av dem för de verkar vara väldigt bra. Verkar duktiga på det de gör och referensbilderna på tidigare arbeten som de har gjort verkar bra. Dessutom tror jag att den prisklass som just de på Badrumsbyggarn Jämtland AB erbjuder är det som främst gjorde att de valde att anlita just dem.